BALANDIS

Balandis – labai aktyvus mėnuo, visu greičiu pirmyn!

Juolab, kad ir visos planetos judės direktyviai. Tai palankus laikas naujoms iniciatyvoms, bus galima pasiekti gerų rezultatų profesinėje veikloje, kai kam pavyks palypėti karjeros laiptais, pradėti nuosavą verslą ar plėtoti esamą. Balandžio mėnuo palankus ieškantiems darbo, kai palankiai susiklosčius aplinkybėms, bus galima gauti perspektyvią pareigybę arba surasti gerai apmokamą darbą.

Balandžio 4 dieną Merkurijus pereis į Avino ženklą, todėl suaktyvės bendravimas, noras pakalbėti apie asmeninius reikalus, pasidalinti su kitais idėjomis ir problemomis, bus daug kontaktų, pokalbių. Išryškės valdingumas, polinkis pamokyti, duoti patarimus, įtikinti, tačiau sprendimai gali būti daromi impulsyviai, neskiriant tam pakankamai dėmesio. 

Balandžio 9 dieną Marsas kvadratūroje su Neptūnu – ginčai, nesusipratimai, verslo kelionės ir derybos gali būti nenaudingos. Galimi eismo įvykiai, eismo problemos, venkite apgaulės ir saviapgaulės.

Balandžio 12 dieną (5:31 val. Lietuvos laiku) 23-ame Avino ženklo laipsnyje stos Mėnulio jaunatis, prasidės naujas Mėnulio mėnuo. Jaunaties  įtaka bus dvejopa – iš vienos pusės, daugės gyvybinių jėgų, stiprės veiklumas, įžvalgumas, siekis apginti savus interesus, kurti materialinę gerovę, o iš kitos pusės, stiprės autoritarinės išraiškos, galimas per didelis pasitikėjimas savimi, polinkis savivalei, lankstumo ir gebėjimo prisitaikyti prie aplinkybių stoka.

Taip pat, šią dieną Venera bus kvadratūroje su Plutonu – emociškai sunkus laikotarpis, galimos išprovokuotos konfliktinės situacijos. Nelaimingo atsitikimo tikimybė, ypač tai gali būti susiję su moterimis, jos taip pat gali patirti fizinį smurtą.

Balandžio 14 dieną Venera pereis į Jaučio ženklą (juo judės iki gegužės 9 d.), kuriame planetos padėtis yra viena iš geriausių, suteikianti galimybę pilnai išreikšti savo prigimtines savybes. Tokio tranzito metu būdingas polinkis ramybės, grožio, komforto, jausminių malonumų siekimui, viskas vertinama pagal žemiškus kriterijus, išryškėja praktiškumas tvarkant piniginius, turto reikalus, svarbiais tampa konkretūs pasiekimai. 

Balandžio 19 dieną Merkurijus pereis į Jaučio ženklą (juo judės iki gegužės 4 d.), todėl svarbiais taps finansiniai klausimai, galimybė uždirbti, o dėl padidinto atsargumo ir nepatiklumo bus sunkiau keisti įprastinį darbo ritmą, įgyvendinti naujoves, idėjas, lėčiau vyks veikla. Tokiu metu išryškės poreikis gauti konkrečią informaciją, stiprės nuovokumas, kantrybė, dėmesingumas.

Taip pat, šią dieną Saulė pereis į Jaučio ženklą (juo judės iki gegužės 20 d.), stiprindama trauką materialinėms vertybėms, dvasiniams dalykams. Laikas palankus finansinėms ir vertybinių popierių operacijoms, investicijoms, bus galima tvarkyti reikalus, susijusius su bankais, įmonėmis, gamyba, verslu. Tokiu metu bus galima sėkmingai įsidarbinti, įsigyti stambius, gražius, brangius daiktus, sėkmė lydės dirbančius darbą, susijusį su materialine atsakomybe arba meno sfera.

Nuo balandžio 21 dienos iki mėnesio pabaigos aktyviai įjungs Urano energijos, kurios suteiks jaudulio, prgyvenimų. Norėsis gauti viską iš karto, o tai gali sukelti problemų versle ir santykiuose. Investicijos turėtų būti atliekamos atsargiai, yra didelė nuostolių tikimybė. Šiuo laikotarpiu galimi ryšio priemonių sutrikimai, gedimai, ekstremalių situacijų galimybė. Atsargiai elkitės su elektra. Ypač atsargūs turėtų būti Jaučiai, Skorpionai, Vandeniai ir Liūtai, kurie gimė maždaug jų Zodiako ženklo mėnesio nuo 27 iki 3 dienos.

Balandžio 27 dieną (6:31 val. Lietuvos laiku), bus Mėnulio pilnaties pikas, kada Mėnulis, būdamas 8-ame Skorpiono ženklo laipsnyje, atsidurs opozicijoje Saulei, esančiai Jaučio ženkle.  Mėnulio energijos gali paskatinti įvykius, suteikiančius galimybę keisti savo gyvenimą, bei atskleisti savyje iki šiol nežinomas savo charakterio savybes, o pilnaties įtaką labiausiai pajaus Jaučio, Liūto, Skorpiono ir Vandenio ženklų atstovai. 

Balandžio 27 dieną Plutonas pasisuks ir pradės judėti atatupstas (retrogradinis judėjimas tęsis iki spalio 6 dienos), skatindamas išsilaisvinti iš visko nereikalingo, pertvarkyti savo gyvenimą, remiantis praeities patirtimi, išanalizuojant ir įvertinant tai, kas reikalinga, o kas jau atgyveno, išsisėmė, ką reikėtų paleisti iš savo gyvenimo.