2015 metai

Naujieji metai visada skatina viltis, svajones, tikėjimą geresne ateitimi. Išties 2015 metai bus palankesni ir ramesni, nei praėjusieji. Daugelis negatyvių procesų ir situacijų stabilizuosis. 2015 metais prasidės nauji ciklai, išryškės kitokios tendencijos, todėl šiais metais galima tikėtis tam tikro lūžio daugelyje gyvenimo sferų, kas galėtų paskatinti pozityvias permainas. Metai kaip ir pasidalins į dvi dalis – iki rugpjūčio mėnesio ir po jo.

Jupiteris iki 2015 metų rugpjūčio mėnesio keliaus Liūto ženklu, dovanodamas savo palankumą ugnies ženklų atstovams – Avinams, Liūtams, Šauliams. Jupiterį  senovės astrologai ne be priežasties vadino “Didžiąją sėkme, todėl pastebėta, jog būtent šios planetos palankios pozicijos ypač susijusios su sėkme, šlove, turtu, gerove bei plėtra.

O Liūto ženklas išryškins tokias savybes, kaip prabanga, grožis, spindesys, šlovė, įtaka, valdingumas, ryškumas. Taip pat tai susiję su teatru, kinu, įvairiomis meno rūšimis, todėl pirmąjį 2015-ųjų pusmetį sėkmė labiau lydės kūrybinių profesijų atstovus, aktorius, muzikus, žmones dirbančius su vaikais, pramogų srityje, mados dizainerius, politikus, režisierius, tiksliųjų mokslų atstovus.

Jei planuojate pradėti ką nors svarbaus ateinančiais 2015 metais,  geriausia tą būtų daryti laikotarpiu, kuris truks nuo balandžio trečios dekados visą gegužę, birželį, liepą.

Rugpjūčio mėnesį Jupiteris pereis į Mergelės ženklą, tai bus palankesnis laikotarpis žemės stichijos ženklams – Jaučiui, Mergelei, Ožiaragiui. Profesinis meistriškumas, kruopštumas, atidumas, tikslumas, pareigingumas, darbštumas – visos šios vertybės staiga taps žymiai svarbesnės, nei anksčiau. Jupiteris Mergelėje bus palankus taikomųjų mokslų atstovams, amatininkams, tiksliųjų mokslų atstovams, komunikacijai.

Rugpjūčio 25 dieną Juodasis Mėnulis pereis į Svarstyklių ženklą, kuriuo judės iki 2016 metų gegužės pabaigos, todėl šiame periode galima tikėtis sąmoningų ar nesąmoningų išdavysčių, dviveidiškumo, kada mąstoma vienaip, o kalbama kitaip. Toks tranzitas gali nepalankiai įtakoti tarpusavio santykius, skatinti jų nutraukimą, gali nepalankiai įtakoti savijautą.

Metus ženklins kovo 20 dieną įvyksiantis Saulės užtemimas Žuvyse ir rugsėjo 13 dieną Saulės užtemimas Mergelėje. Pilnas mėnulio užtemimas įvyks balandžio 4 dieną Svarstyklių ženkle ir rugsėjo 28 dieną Avino ženkle. Saulės užtemimai dažnai žymi ko nors pradžią, o Mėnulio užtemimai skatina užbaigti procesus. Įvykiai Mėnulio užtemimo įtakoje gali tapti lūžio momentu reikaluose, situacijos gali tapti kritinėmis, todėl būtinas atsargumas. Užtemimų dienomis vertėtų išlaikyti vidinę pusiausvyrą ir ramybę, siekti harmonijos supančioje aplinkoje, neplanuoti svarbių darbų, nepradėti nieko rimto.

Laukdami Naujųjų Metų šventės tikėkite, kad kiti metai tikrai bus geresni, būkite pilni šviesių minčių, naujų svajonių ir lūkesčių.

Tad šviesių, šiltų ir sėkmingų jums ateinančių metų!

Bendra astrologinė prognozė metams atliekama remiantis Saulės bei pagrindinių planetų padėtimi ženkluose, jų formuojamų tarpusavio aspektų įtaka bet kurio zodiako ženklo atžvilgiu, o norint sužinoti išsamią informaciją, kokie įvykiai tikėtini 2015 metų eigoje, reikėtų užsisakyti individualią prognozę metams, kuri būtų atliekama remiantis kiekvieno individualaus žmogaus gimimo horoskopo nuorodomis.

AVINAS

2015 metais Avinų laukia asmeninio tobulėjimo ir naujų horizontų atradimo metai. Pirmoji metų pusė bus labiau palanki ateities perspektyvų numatymui, rimtų projektų rengimui, vasaros periodas gali būti lūžio momentu, o antrasis pusmetis, rudens ir žiemos periodas bus palankus ieškantiems ar norintiems keisti darbo vietą, siekiantiems palypėti karjeros laiptais, norintiems išplėsti verslo sferą.

Uranas įtakos Avinus eksperimentuoti. Pabandykite kažką naujo, įneškite į kasdienį gyvenimą netikėtumo elementų. Taip pat šio ženklo atstovams pirmoje metų pusėje bus svarbi kūrybinė saviraiška. Kai kas gal pradės tapyti ar užsirašys į aktorinio meistriškumo kursus, o kiti save gali išreikšti sporte, šokiuose, kovinėse sporto šakose.

Daug aistrų kels jausmų sritis, pirmuosius 2015 metų septynis mėnesius Jupiteris keliaus Avinų meilės būstu, suteikdamas stiprias emocijas. Galbūt sutiksite ankstesnę meilę, o gal užmegsite naują pažintį, kas gali sukelti aistringą romaną. Vasarą Avinai stačia galva puls į nuotykius, flirtą, tačiau ieškodami meilės ir savo antrosios pusės šiais metais turėtų būti kiek išrankesni, kadangi aistrų sukūryje gali užsmegsti ryšius su netinkamu partneriu. Neptūnas dvyliktame Avino būste reikš, kad asmeninio gyvenimo aplinkybes bus būtina kontroliuoti, aiškiai numatyti ribas tarp moralaus ir amoralaus, legalaus ir nelegalaus, susilaikyti nuo pagundų. Susituokę šio ženklo atstovai metų eigoje gali susidurti su sudėtingomis situacijomis, norėdami atvirai išreikšti savo norus ar poreikius. Pavojingas laikotarpis – rugsėjo pabaiga, kai  galima sugriauti ilgai puoselėtą santuoką.

Avino ženklo atstovai turėtų vengti rizikos investuodami stambias sumas. Nesitikėkite  greito praturtėjimo,  vertėtų apsišarvuoti kantrybe bei nuosekliai, savomis pastangomis siekti, kad asmeninis biudžetas palaipsniui pilnėtų bei pradžiugintų metų pabaigoje. Stambioms investicijoms palankus pirmasis metų ketvirtis, tačiau tokiu metu vertėtų įsigyti tai, kas turi ilgalaikę vertę.

JAUTIS

Jaučiams 2015 metai taps naujo požiūrio į pasaulį ir jau esančių ryšių stiprinimo metais.  Tai bus laikas, kai naujos idėjos ir pozityvus požiūris į gyvenimą suteiks teigiamų aspektų. Tačiau iš Jaučių bus pareikalauta lankstumo – pasistenkite prisitaikyti prie kitų žmonių poreikių, suprasti juos ir priimti su visais privalumais ir trūkumais.

Pinigai ir karjera bus svarbiausi Jaučiams 2015 metais. Ir jie galės žymiai pagerinti savo finansinę padėtį. Jūsų sugebėjimas ramiai stebėti vykstantį veiksmą, mokėjimas neskubant daryti išvadas leis visuomet pasirinkti tinkamą momentą. Stabilumas, praktiškumas ir skleidžiama ramybė bus jūsų raktas į sėkmę.

Pagaliau 2015 metais Jaučiai galės atsikvėpti, nes Saturnas, kuris paskutiniais metais kėlė įtampą santykiuose ir meilėje, pagaliau paliks partnerystės būstą. Šansai atrasti savo meilę padidės nuo antrojo pusmečio, kai gero linkintis Jupiteris pasieks jūsų meilės zoną. Sielai artimą žmogų sutikti yra tikimybė spalio mėnesį, kadangi šiuo metu užmegzti santykiai gali išsirutulioti į ilgalaikius meilės ryšius. Jei esate vedę, pagerės santykiai su partneriu. Šeimos būste Jupiterio įtaka padės įtvirtinti meilę ir harmoniją šeimyniniuose santykiuose, sėkmingai išspręsti problemas, susijusias su nekilnojamu turtu. Galimas ir šeimos pagausėjimas (ypač moterims su Mėnuliu Jautyje).

Jaučio ženklo atstovai šiais metais gali būti linkę labiau išlaidauti nei įprastai, ypač toks polinkis gali išryškėti birželio ir rugpjūčio mėnesiais, todėl šiais periodais vertėtų sąmoningai riboti savo norus norint, kad finansinė situacija išliktų stabili. Įgimtas polinkis taupyti, kaupti gali padėti ir šiais metais išvengti per didelių išlaidų lapkričio ir gruodžio mėnesiais. 2015 metų pabaigoje Jaučius globojanti Venera leis jiems nors trumpam atsikvėpti ir mėgautis gyvenimu.

DVYNIAI

Dvyniams 2015 metai žada būti svarbiu periodu asmeninio augimo srityje ir tai pakeis jų gyvenimą. Tai laikas, kai bus priimami svarbūs, atsakingi sprendimai, atsiras naujų įsipareigojimų. Metai bus nepaprasti, tačiau žada užtarnautus apdovanojimus – galbūt bus netikėtos premijos ar ypač palankūs užsakymai, projektai ir pardavimai pagrindinėje darbovietėje.

Pirmasis pusmetis palankus mokslams, kursams, informacijos ir idėjų pasidalinimui, gali tekti daug bendrauti, užmegzti naujus dalykinius ryšius, pasinaudoti vertinga partnerių patirtimi.

Antrąjį pusmetį į pirmą planą iškils šeimyniniai ir namų rūpesčiai. Galbūt jūs nuspręsite daryti remontą, persikelti į kitą gyvenamą būstą, parduoti ar nusipirkti nekilnojamo turto.

2015 metais Dvyniai turės didelį potencialą karjeros ir finansiniam augimui. Neptūnas karjeros būste atneš sėkmę kūrybiškiems žmonėms, pasiekti geriausių rezultatų padės atsidavimas savo darbui ir darbštumas. Verslo žmonėms bus  galimybė savo veiklai pritraukti naujus darbuotojus arba net organizuoti savo verslą. Ypač palankus laikotarpis pradedant naują verslą ar pagrindinių sutarčių pasirašymą – 2015 metų ruduo.

Saturnas, pereinantis į Dvynių partnerystės būstą, gali patikrinti jūsų santykių patikimumą su partneriais – tiek su sutuoktiniu, tiek su verslo ar kitais. Jau užsimezgę asmeniniai santykiai gali išaugti į kitą lygmenį, taps rimtesni, atsakingesni. O tiems, kurie dar tik ieško antrosios pusės, Saturnas pataria neprarasti  galvos ir nepulti stačia galva vos įžvelgus pirmuosius jausmų daigelius. Pabandykite jungti proto balsą ir širdies šilumą, tuomet tikėtina, jog sutiksite  tikrąjį likimą, o ne laikiną pažintį.

Mąstykite pozityviai, apsupkite save laimingais žmonėmis, ženkite kad ir mažais, lėtais žingsneliais tikslo link. Leiskite sau mažų malonumų, tačiau venkite kraštutinumų.

VĖŽYS

2015 metai Vėžiams taps svarbiausių pasiekimų metais, duos rezultatų praeitų metų pradėti darbai arba panašūs nauji projektai. Išmokite džiaugtis gyvenimu ir sėkmė aplankys jus. Galbūt aplink jus atsiras naujų žmonių, kurie suteiks jūsų gyvenimui prasmingumo. Bendravimas su žmonėmis suteiks puikias galimybes tiek karjeros vystymuisi, tieks finansiniam augimui.

Pirmuosius septynis mėnesius Vėžio pinigų būstu keliaus Jupiteris – tai palankus laikas investicijoms ir svarbių finansinių sprendimų priėmimui. Jums gali kilti naujų, originalių idėjų kaip pagerinti savo finansinę padėtį, o palankus Jupiterio aspektas Uranui duoda užuominą tam, kad  pinigai gali ateiti iš pačių netikėčiausių šaltinių. Paskutinę liepos dekadą, susiformavus stipriai motyvacijai bei pajutus energijos antplūdį, galima sėkmingai gauti naują perspektyvesnį darbą ar atsakingas pareigas, o lapkričio mėnesį galima sėkmingai palypėti karjeros laiptais, sustiprinti savo autoritetą.

2015 metais Vėžiams  bus puiki proga persvarstyti savo požiūrį į meilę. Jūs labiau suvoksite savo poreikius ir tai, ko norite iš santykių.  Griežtasis Saturnas šiais metais paliks Vėžių meilės būstą, o tai suteiks daugiau laisvės ir mažiau kliūčių. Sėkmingiausias laikotarpis meilės pažintims – balandis. Šio ženklo atstovai bus itin švelnūs ir nuolatos stengsis pradžiuginti antrąją pusę. Birželį ir liepą bus puiki galimybė sustiprinti santykius su partneriu.

2015 metais Vėžiams   reikės skirti daugiau dėmesio savo sveikatai – gali paūmėti ar pasireikšti chroniškos ligos, organizmo išsekimas, nuovargis. Raskite laiko poilsiui, ramiam pamąstymui ar meditacijai.

LIŪTAS

2015 metai Liūtams žada būti įsimintini. Jei per paskutiniuosius metus jūs darėte tai, ko reikalavo iš jūsų kiti, tai atėjo laikas pagalvoti apie save ir savo laimę. Jūs to nusipelnėte! Jupiteris keliaus Liūto ženklu pirmuosius septynis mėnesius. Ši palanki planeta suteiks tokių galimybių, apie kurias jūs ir nedrįsote pagalvoti. Jupiterio įtaka padės jums kilti karjeroje, laimėti konkursuose, sužibėti gyvenimo scenoje, suteiks materialinių gėrybių, kelionių, atvers platesnius horizontus, galbūt net naują meilę ar suteiks aistros, naujų spalvų asmeniniam gyvenimui.  Meilė ir šeima bus pirmoje vietoje Liūtams, kalba eina ne tiek apie naujus santykius, kiek apie jau esamų tobulinimą. Tai gali būti naujo namo pirkimas, persikėlimas į naują gyvenamą vietą arba net vaikelio gimimas. 2015 metai – tai laikas jau esančius santykius perkelti į kitą lygmenį, tuoktis ar susilaukti šeimos pagausėjimo.

Rudenį Jupiteris pereis į Liūto pinigų būstą, tai suteiks daugiau pajamų. Liūtai gali uždirbti iš ties daugiau, tačiau gali lengvabūdiškai juos ir išleisti. Be to, atsivers papildomų galimybių gyvenime ir pritrauks jums naujų draugų ir bendraminčių. Finansinis stabilumas Liūtams ateis po sunkaus darbo, kurio tikėtina bus daug.

Uranas Liūto devintame būste skatins leistis į keliones, domėtis kitomis kultūromis, filosofija, dvasiniu pasauliu, metai bus pilni netikėtų nuotykių ar atradimų.

2015 metais Liūtai įgyvendins tai, ką buvo suplanavę anksčiau, pakildami į naują lygmenį.

MERGELĖ

2015 metai Mergelėms žada būti didžių permainų pradžia. Visi metai – tai tarsi laukimas ir pasiruošimas joms. Pirmąjį metų pusmetį tęsite ankstesnius darbus ir projektus, galbūt jausite socialinio aktyvumo nebuvimą, labiau norėsis praleisti laiką ramioje ir tylioje aplinkoje. Tai jums bus tarsi susikaupimo, praeities patirčių analizės laikas.

Finansinė padėtis gali būti ne itin stabili, o lėšų stygius gali tapti nesantaikos, konfliktų šeimoje priežastimi. Šiais metais bus keletas momentų, kada tikėtinos visiškai neplanuotos išlaidos, susijusios su gydymusi, pagalba artimiems žmonėms ar mokymosi procesu, kas metų pradžioje nebuvo numatytos. Šiais metais bus labai svarbu numatyti naujus pajamų uždirbimo būdus ir asmeninio biudžeto papildymo galimybes.

Saturnas šeimos būste atkreips Mergelių dėmesį į šeimos reikalus ir klausimus, susijusius su nekilnojamu turtu. Vyresni žmonės ir giminaičiai pareikalaus daugiau dėmesio, atsakingumo, rūpestingumo  iš jūsų.

Ruduo Mergelei žada būti stabilesnis ir produktyvesnis visomis prasmėmis. Atsiras galimybė įgyvendinti savo idėjas realybėje, jūsų potencialą ir stiprybę pamatys aplinkiniai, sulauksite pasiūlymų dalyvauti įdomiuose projektuose. Jupiteris jau keliaus Mergelės ženklu, suteikdamas daugiau energijos ir optimizmo. Jis suteiks palaikymą, sėkmingų galimybių tiek karjeroje, tiek romantiškuose santykiuose. Pagaliau jūs pasijausite laimingesni ir ramesni.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklėms 2015 metai suteiks daug galimybių ir atvers daug durų. Tai bus jūsų laikas, priimkite visas permainas, kurios laukia šiais metais. Džiaukitės sėkme, bet nepamirškite, kad būtina tvirtai stovėti ant žemės ir nepasiduokite lengvabūdiškumui.

Šiais metais gali sustiprėti noras praturtėti, siekti stabilios finansinės padėties, tai įmanoma, tik vertėtų vengti abejotinų pinigų uždirbimo būdų, nepažeisti galiojančių įstatymų, nesukurti juridinių problemų, kas galėtų turėti skaudžias pasekmes. Norint padaryti sėkmingas investicijas, visų pirma reikėtų viską gerai apgalvoti, įvertinti galimą riziką, o palankus laikas tam bus tik metų pabaigoje, lapkričio ir gruodžio mėnesiais.

Meilė ir asmeniniai santykiai 2015 metais bus labai svarbūs Svarstyklėms. Jei jūs vieniši, tai bus geras laikas sutikti savo antrąją pusę. Romantiški santykiai suteiks jums kūrybinių impulsų, dėka naujų pažinčių net galite įgyti naują statusą visuomenėje.  Plutonas Svarstyklių šeimos būste atkreips dėmesį į šeimos, tėvų problemas.

Jupiteris pirmuosius septynis metų mėnesius keliaus Svarstyklių draugų ir ryšių būstu. Tai reiškia, kad socialinis gyvenimas bus labai svarbus, jūs tapsite labiau bendraujantys, besidomintys. Tuo laikotarpiu jūsų bendravimo ratas gerokai išsiplės.

Antroje metų pusė Svarstyklėms bus sudėtingesnė, daugiau dėmesio pareikalaus darbo ir verslo reikalai, nes sulauksite netikėtų kliūčių, vedančių prie finansinių, moralinių praradimų. Labai svarbu tuo momentu išsaugoti savo gerą vardą. Nesidalinkite  savo ateities planais, juos reikės gerai apmąstyti, patobulinti, rasti pačių teisingiausių sprendimų, atsirinkti žmonės, su kuriais galėsite įgyvendinti naujas svajones.

SKORPIONAS

Skorpionams 2015 metai bus palankesni, nei praėjusieji. Kelerius metus Saturnas Skorpiono ženkle kaustė pasitikėjimą savo jėgomis, tačiau dabar tai bus laikotarpis svarbioms  permainoms, kurios gal ir nebus paprastos, tačiau jūsų gyvenimui suteiks daugiau laimės.

2015 metai patikrins Skorpionų meilės ir asmeninių santykių tvirtumą. Gyvenantys šeimose ar turintys nuolatinį partnerį, gali dažnai susidurti su tarpusavio supratimo stoka, gali kauptis nuoskaudos, todėl vertėtų atvirai bendrauti, išsakyti savo lūkesčius, bei įvardinti tai, kas netenkina, kas padėtų surasti bendrus sąlyčio taškus. O įsimylėjusiems patartina neprarasti galvos, nereikalaukite  iš partnerio visko iškart.

2015 metais Saturnas galutinai paliks Skorpiono ženklą, tuo suteikdamas daugiau laisvės ir mažiau apribojimų. Tačiau persikels į Skorpionų pinigų būstą, todėl dėmesį reikėtų skirti finansiniams klausimams. Būtina labai atsakingai tvarkyti finansinius dokumentus, kadangi antrąjį pusmetį gali tekti pabendrauti su kontroliuojančiais organais, galimi mokesčių inspekcijos patikrinimai, o iš kitos pusės, vertėtų labiau pasaugoti savo lėšas, kadangi gali tekti susidurti su vagystėmis.  Pajamos gali padidėti metų pabaigoje.

Paskutiniaisiais metais Skorpionų gyvenime buvo nemažai streso, šiais tikrai jo bus mažiau. Tačiau šio ženklo atstovams reikėtų daugiau dėmesio skirti sveikatai, o jau rudenį sugrįš optimizmas ir geresnė savijauta.

ŠAULYS

Šaulių laukia įsimintini 2015 metai, įvyks daug svarbių įvykių, kurie įtakos transformaciją visur – karjeroje, santykiuose, pasaulėžiūros suvokime. Didžiąją metų dalį giežtasis Saturnas keliaus Šaulio ženklu, pareikalaudamas iš jūsų brandaus mąstymo, atsakingumo ir gudrumo, o taip pat noro ištaisyti klaidas. Viskas, kas vyks jūsų gyvenime, priklausys nuo jūsų pačių ir tik nedidelis procentas nuo aplinkybių, kurių didžiąją dalį sukursite taip pat jūs.

Šauliams bus svarbu mokytis kažką naujo. Jupiteris devintame būste įtakos skirti dėmesio išsilavinimui, tarptautiniams ryšiams, kelionėms, užsienio kalbų mokymuisi. Būtent šiose sferose jūs galėsite sėkmingai realizuoti save. O 2015 metų rugpjūtį Jupiteris pereis į Šaulio karjeros būstą, kas atvers naujas perspektyvas būtent šioje srityje. Jūs galite sulaukti pripažinimo ir populiarumo, pakilti karjeros laiptais arba pradėti nuosavą verslą. O jeigu esate nepatenkinti dabartiniu savo darbu, bus puiki galimybė jį pakeisti.

Meilė ir asmeniniai santykiai – tai dar viena svarbi Šaulių tema 2015 metais. Šio ženklo atstovams nebus laiko paviršutiniškiems santykiams, jums bus reikalingi tie žmonės, kurie sukurs jums artumo ir saugumo jausmą. Vėlyvas pavasaris ir vasara tai laikas, kuomet kartais per daug pasitikintiems Šauliams romantiški santykiai gali susukti galvą, kurie gali baigtis ne visai taip kaip tikėsis. Uranas Šaulių meilės būste gali įtakoti naują pažintį, kurios jūs visiškai nesitikėsite.

Šiais metais Šauliams bus svarbu pasirūpinti savo sveikata. Gyvenimo rutina ir tempas gali nepalankiai įtakoti nervų sistemą, ypač tai gali būti juntama pirmaisiais metų mėnesiais, o peršalimo ligos labiau kibs metų pabaigoje.

OŽIARAGIS

2015 metais Ožiaragių gyvenime pagaliau bus daugiau harmonijos ir stabilumo. Šiais metais žvaigždės bus jūsų pusėje ir padės pakeisti aplinkybes į gerąją pusę.

Jupiteris pirmuosius septynis mėnesius keliaus Ožiaragių aštuntuoju būstu, pabrėždamas meilės ir aistros temą. Atrasite naujų pojūčių santykių gelmėse ir paslaptyse. Be to, tokia planetos padėtis gali reikšti finansines pajamas, susijusias su sutuoktiniu arba partneriu, sukauptą piniginį kapitalą galėsite sėkmingai investuoti perkant akcijas arba įkuriant naujas perspektyvias firmas su kompanionais. Sekantis periodas (ruduo), kai Jupiteris pereis į devintą Ožiaragio būstą, bus palankus išsilavinimo tęstinumui, tolimoms kelionėms, santykiams su kitais žmonėmis iš užsienio, juridinių klausimų sprendimui.

Saturnas dvyliktame Ožiaragio būste aktyvizuos daugiau domėtis savo vidiniu pasauliu, asmeninio dvasinio augimo seminarais, harmonizuojančiais ir padedančiais šviesiau gyventi.

Pirmoji metų pusė bus ne pati sėkmingiausia asmeniniuose santykiuose. Tai geras laikas pabūti vienumoje ir apmąstyti savo veiksmus, gal net klaidas, ypač jei išsiskyrėte su savo antrąja puse. O šiais metais Ožiaragiams dar bus daug galimybių susipažinti su naujais žmonėmis ir naujais draugais, tačiau vargu ar šios pažintys bus naujos meilės pradžia.

Neptūnas, keliausiantis Ožiaragių intelekto ir bendravimo būstu, skatins dvasinį ieškojimą, poreikį bendrauti per meną, poeziją, tapybą. Planetos energija duos jums žavesio gebėjimą, suvilioti žodžiais.

Plutonas bus Ožiaragyje daugelį metų, stiprindamas fizinę jėgą, atkaklumą, didindamas troškimus ir siekius, sutelkiant dėmesį į didelius tikslus.

Sveikatos palaikymui Ožiaragiams reikės vengti stresų, planuoti tiek poilsį, tiek veiklą. Būkite fiziškai aktyvūs ir nesilaikykite alinančių dietų.

Darbe, profesijoje, šeimos santykiuose, meilėje – visur stenkitės pasiekti naują, gilesnį lygį.

VANDENIS

2015 metais Vandeniams bus laikas savo svajones paversti realybe. Žvaigždės įtakos naujų pozityvių emocijų, optimizmo ir entuziazmo, pritrauks naujų žmonių ir pažinčių, įkvėps naujiems laimėjimams. Turėsite puikių galimybių pakeisti gyvenimą taip, kaip jums norisi.

Meilė ir asmeniai santykiai vienareikšmiškai bus prioritetiniai Vandeniams šiais metais, ypatingai pirmuosius septynis mėnesius. Šiuo periodu Jupiteris tiesiog jus lepins, suteikdamas daug naujų šansų meilėje ir romantiškose pažintyse. O jei jau esate santykiuose, jie sutvirtės, įvyks pozityvių permainų. Vandeniams bus suteikta tiek daug galimybių meilėje, kad tiesiog norisi patarti – nepersistenkite!

Jupiteris palaikys jus ne tik meilės fronte. Ši planeta stimuliuos Vandenių finansinį augimą, tačiau bus aktualu protingai planuoti savo išlaidas, vengti spontaniškų, neplanuotų pirkinių ar iki galo neapgalvotų investicijų.

Saturno padėtis Vandenių draugų ir visuomeninių ryšių būste gali reikšti, kad socialinis gyvenimas ir draugiški santykiai turės didelę reikšmę karjeros vystymuisi. Jūs galėsite sėkmingai save išreikšti grupiniuose projektuose, visuomeninėje veikloje. Saturnas skatins praktišką požiūrį, apsaugodamas nuo paviršutiniškų santykių ir nerealių projektų.

Vėlyvą rudenį kaip šviežias vėjo gūsis įsiverš nauji partneriai, padėsiantys išspręsti iškilusias problemas ir ateityje virsiantys į ištikimus draugus.

ŽUVYS

Žuvų ženklo atstovų 2015 metais laukia tiek daug įvairovės ir visokių galimybių, kad tiesiog iš anksto turėtų tam pasiruošti, nusistatyti prioritetinius darbus. Karjera ir šeima – tai sferos, kurios Žuvims bus ypač aktualios, kurios pareikalaus didesnio atsakingumo, naujų įsipareigojimų ir net streso.

Saturnas, keliausiantis Žuvų karjeros būstu, o taip pat ir Jupiteris darbo būste turės didelės įtakos karjerai ir profesiniam augimui. Saturnas leis pasitikrinti, kiek dabartinė padėtis atitinka jūsų poreikius ir gebėjimus. Įsisavinkite naujus įgūdžius, tobulėkite jei turite mėgstamą dabartinį darbą. Jei jūs juo nepatenkinti, tai bus verta kažką keisti. Saturnas privers Žuvis laikytis taisyklių, galbūt jūs turėsite mažiau laisvės priimti sprendimus, atsiras ir trukdžių. Tačiau, griežtasis Saturnas Žuvims suteiks rimtumo, atsakingumo, ištvermingumo. Jūs kursite realius planus, ilgalaikes veiksmų strategijas, padėsite tvirtą pamatą tolimesniems tikslams – tai gali būti karjera, autoritetas, prestižas, šlovė. Dėka Saturno įtakos, jūs galėsite užsirekomenduoti kaip kompetentingas specialistas, patikimas partneris, turėsite galimybę patekti į aiškios hierarchijos visuomeninę struktūrą.

Pirmuosius septynis 2015 metų mėnesius Žuvų darbo būstu judės Jupiteris, kuris suteiks malonumo iš darbo, galbūt pereisite į naują darbą arba rasite papildomų pajamų šaltinių. Rugpjūčio mėnesį Jupiteris persikels į Žuvų partnerystės būstą, santykiuose bus daug aistros, aktyvumo, jei jau esate susituokę, tai gali būti malonumo ir džiaugsmo šaltinis, atsiras daugiau harmonijos ir savitarpio supratimo. Rudens periodu, o ypač spalio mėnesį bei iki metų pabaigos, tikėtini lemtingi susitikimai, galimos perspektyvios pažintys, gali megztis santykiai, turintys tendenciją išsirutulioti į ilgalaikius partneriškus ryšius. Ieškantiems meilės bei siekiantiems pokyčių asmeniniame gyvenime, 2015 metai bus palankūs.