BALANDIS

Pagaliau, balandį atsikvėpsime… ir ne tik. Šis pavasario mėnuo suteiks ryškių spalvų, daugiau šypsenų, malonių emocijų, o svarbiausia – naujų galimybių, atsinaujinimo!

Pirmosios penkios balandžio dienos sutaps su Mėnulio mėnesio pabaiga. Merkurijus tik tik įgauna pagreitį judėdamas pirmyn. Todėl, šios dienos dar netinkamos pradėti kažką naujo, užbaikime jau pradėtus darbus, veiklas.

Balandžio 5 dieną (11:50 val. Lietuvos laiku) stos Mėnulio jaunatis Avino ženkle. Avinas suteikia impulsą veiklai, iniciatyvai. Pats laikas pamąstyti apie ateitį, svajoti, numatyti tikslus, planuoti veiklą. O viską igyvendinti pradėkime nuo balandžio 6 dienos.

Balandžio 7 dieną Merkurijus palankiame aspekte su Saturnu, tai –  sveiko mąstymo aspektas, palankus laikas pasirašyti sutartis, atsikratysime iliuzijų, realiai suvoksime savo galimybes, galime sulaukti palaikymo iš vyresnių, daugiau patirties turinčių žmonių.

Balandžio 10 dieną Venera jungsis su Neptūnu. Šis aspektas stimuliuos įkvėpimą, kūrybingumą, jausmingumą, kas labiausiai palanku kūrybinių profesijų žmonėms.

Taip pat, šią dieną Merkurijus formuos teigiamą aspektą Plutonui. Bus svarbu kontroliuoti ką ir kaip sakome, kad neapgalvotai išsakyti žodžiai neatsisuktų prieš mus pačius. Geras laikas pradėti mokytis kažko naujo, kelionėms, komandiruotėms (ypatingai zonduojant naujas galimybes ir bendradarbiavimą).

Balandžio 12 dieną Merkurijus kvadratūroje su Jupiteriu. Balandį, o ypatingai šį laiką, bus svarbu vengti kraštutinumų vertinant ir priimant sprendimus. Per didelis optimizmas ar pasitikėjimas gali kainuoti, o per dideli lūkesčiai – nuvilti. Kontroliuokite išlaidas, „devynis kart pamatuokite, kad dešimtą atkirpti“.

Taip pat, šią dieną Venera sekstilyje su Saturnu – tai naujų idėjų finansinėje sferoje metas, tačiau vėl gi, bus reikalingas blaivus požiūris ir  vertinimas. Taip pat, tai laikas, kai aistrų romantiniuose santykiuose mažiau, o į pirmą planą iškeliami praktiški reikalai. Jei šiuo laiku užsimegs nauji romantiški santykiai, visai realu, kad ateityje jie taps rimti. Galimos pažintys su vyresniais amžiumi arba tarnybine padėtimi žmonėmis. Taip pat, tai laikas, kai galimos vedybos iš praktiškumo, susitarimo.

Balandžio 14 dieną Saulė trine su Jupiteriu. Išnaudokite šį laiką sprendžiant senas problemas naujai, geras periodas reorganizuoti biznį, kolektyvo reikalus. Galimi kontaktai su užsieniečiais ar užsienio firmomis. Galime sulaukti palaikymo iš įtakingų, aukštesnį postą užimančių žmonių.

Balandžio 15 dieną Venera kvadratūroje su Jupiteriu – bus svarbu neišlaidauti, atsisakyti stambių pirkinių užsiduodant sau klausimą: “už ką mokate tokią didelę kainą ir ar tikrai tiek verta?“ Asmeniniuose santykiuose galimi ginčai dėl požiūrio nesutapimų finansų srityje. O išaugęs apetitas gali pridėti nereikalingo svorio!

Antroji mėnesio pusė kiek sudėtingesnė.

Balandžio 19 dieną Mėnulio pilnatis (14:12 val. Lietuvos laiku) Svarstyklių ženkle atsidurs opozicijoje Saulei ir Uranui, esantiems Avino ženkle. Mėnulio pilnaties destruktyvaus aspekto Uranui įtakoje, galimi netikėti poelgiai, noras patirti neįprastus pojūčius, nuotykius. Jei santykiai „klibantys“, bus svarbu nepasakyti neapgalvotų, įžeidžiančių žodžių, nedaryti sprendimų emociniu pagrindu, išlaikyti rimtį ir ramybę.  Ir tai bus aktualu ne tik pilnatie dienomis. Balandžio 22 dieną Saulė jungsis su Uranu Jautyje. Ir tai bus dvilypis laikas – galimi „fors-mažorai“, netikėtumai, siurprizai, bendraudami galime būti impulsyvūs, net agresyvūs, todėl bus svarbu kontroliuoti tieks savo veiksmus, tiek žodžius. Iš kitos pusės, šis laikas gali suteikti naujas idėjas, įvykius, kurie nurodys perspektyvas. Galimi netikėti kontaktai, susitikimai su įdomiais žmonėmis. Sustiprės individualizmas, radikalizmas, noras išsiskirti, net šokiruojančios iniciatyvos.

Balandžio 24 dieną (21:48 val. Lietuvos laiku), eidamas Ožiaragio ženklu, Plutonas pasisuks ir pradės judėti atatupstas (toks retrogradinis Plutono judėjimas tęsis iki spalio 3 dienos), todėl tiesos paieškos savo viduje gali būti negailestingos, tačiau analizė to, kas iš tiesų reikalinga, o kas jau atgyveno, ką reikėtų paleisti iš savo gyvenimo, gali padėti išsilaisvinti iš visko nereikalingo. Praradimai, dvasinė tuštuma gali tam tikrą laiką deziorientuoti, tačiau tai bus „apsivalymo“ periodas, skatinantis griauti viską, kas kliudo naujiems pokyčiams, šis laikotarpis bus palankus atsikratyti senų skolų, pertvarkyti gyvenimo struktūrą, remiantis praeities patirtimi.

Paskutinėmis balandžio dienomis bus sunku susikoncentruoti ar pasirinkti reikiamą kryptį, nes Marsas formuos kvadratūrą Neptūnui. Galimas išsiblaškymas, vidinis nepasitenkinimas. Tikrinkite informaciją, būkite atsargūs su žmonėmis, kurie linkę manipuliuoti. Tai intrigų, užkulisinių susitarimų, apgaulės laikas. Padidės apsinuodijimu maistu, alkoholiu, medikamentais rizika, infekcinių ligų tikimybė.