Liepa

Liepa – atsinaujinimo metas, turėsiantis svarbią dvasinę reikšmę. Nors ir vasara, atostogų metas, tačiau tai bus pažinimo ir transformacijos laikas. Ir tai bus aktualu visiems zodiako ženklams. Pokyčiai gali paliesti santykių, šeimos ir finansų sritis. Šiuo periodu bus labai svarbus atviras ir patikimas bendravimas. Tai bus geras laikas pakalbėti su artimu žmogumi apie viską, kas jus jaudina – neieškokite prieštaravimų, nekonfrontuokite, ieškokite bendrų sąlyčio taškų. Pasitelkite visą savo kantrybę, kad išsaugoti ramybę. Šiuos pokyčius formuos įtemptas Saulės aspektas su Plutonu ir Uranu.

Jupiteris pirmąją liepos mėnesio pusę judės Vėžio ženklu, kuriame jo kosminis statusas stiprus, skatindamas patriotiškumą, meilę šeimai, namams, o liepos 16 dieną, Jupiteriui perėjus į Liūto ženklą, gali išryškėti optimizmas, ambicingumas, stiprėti valia, geranoriškumas, sąžiningumas, interesas sportui, mokslui, teatrui, kultūriniams renginiams. Tokia planetos padėtis gali stiprinti kūrybinius ir organizacinius gabumus, Jupiterio įtaka bus palanki aktyviems žmonėms, siekiantiems savo tikslų, naujoms iniciatyvoms, deryboms, sutarčių ir kontraktų pasirašymui.

Beveik visą liepos mėnesį Marsas judės Svarstyklių ženklu, kuris skatina harmoniją, diplomatiją, tai ne visiškai derinsis su prigimtinėmis Marso savybėmis, aktyvumu, atkaklumu, todėl gali skatinti konfliktines situacijas santuokiniame gyvenime, partnerystėje. O mėnesio pabaigoje Marsas dar ir formuos aspektą su Neptūnu, nors ir harmoningą, bet įtakos potencialiai apgaulingas energijas. Kad ir kokios genialios idėjos jus aplankytų, neskubėkite jų realizuoti – įvertinkite jas racionaliai. O meno žmonėms šis aspektas gali būti pozityvus.

Viena aktualesnių temų liepos mėnesį bus finansai. Galbūt, imsite ieškoti naujų pajamų šaltinių. Atkreipkite dėmesį į savo hobį, gali būti, kad iš jo sugebėsite gauti papildomą uždarbį. Arba rasite patikimą partnerį, kuris jums galės padėti. Ieškokite bendraminčių savo veikloje, o gal jūsų artimieji nukreips jus tinkama linkme.

Nuo liepos 23 dienos Saulė pereis į Liūto zodiako ženklą, kuriame ji stipri. Gali stiprėti ambicingumas, darbingumas, valdingumas, tačiau ir kilnumas, gali išryškėti polinkis padėti silpnesniems, ar likimo nuskriaustiems žmonėms. Laikas bus palankus stiprinti savo pasitikėjimą, užsiimti kūrybine veikla, džiugins apsilankymai filme, teatre.

Šis mėnuo palankus iš savo gyvenimo paleisti tai, kas tapo nebereikalingu, neaktualiu, kas jau paseno, prarado ateities perspektyvą, galima užbaigti išsisėmusius, nereikalingus tarpusavio santykius, o savo aktyvumą nukreipti į asmeninį gyvenimą, tarpusavio santykių šeimoje koregavimą, iškilusių problemų sprendimą.